huskel Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Zbanowany przez: Administrator Nick postaci: Huskel Wyjaśnienia: Wg treści bana ban za spam - jaki spam powtórzenie dwukrotnie tej samej treści to spam? Bez przesady. A jeśli można proszę pokazać mój ten niby "spam". a jeśli chodzi o 2 część, Wielokrotne blokady na chat - przepraszam ale ja połowy banów nie zrozumiałem bo nawet nie wiem za co -.-, nawet się nie wyświetla za co + więszośc banów była za nic ja dostaje bana za 2-3 razy napisanie tego samego a inni jak piszą coś takiego: - d - d d d d d d d d d dd dd d to niby też dostają bana, ale na 1h zamiast na dłużej. Mute na chat. Tutaj dostałem bana za "obrazę gracza" bo napisałem "#bekazmaeve" ale po za mną jeszcze 2 albo 3 osoby to napisały co chyba banów nie dostały, a po zatem to nie miało obrazić, łatwo się domyślić, że to tylko dla zabawy. Przepraszam, że takie słabe wyjaśnienia, al enie mam za bardzo czego wyjaśniać. Proszę o skrócenie bana. Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Blokada nie zostanie zdjęta. Wykroczenia w przypadku Twojego konta powtarzają się nagminnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi