luuk Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Zbanowany przez: Parlaxi Nick postaci: luuk Wyjaśnienia: Dostalem bana za naruszenie regulaminu 1.9 - dokladniejsze wyjaśnienie; W czasie gdy dostalem pokemona Kopii przechodzilem wszystkie mapy po kolei jakie sie dalo bez ograniczen. Nie pomyślałem aby przechodzic jedna mape na jeden dzień, chcialem dlatego prosic o odbanowanie mnie. Nie chce mi sie tak dlugo czekać za odbanowanie bede mial wtedy z 50 lat -.- D: Jak trzeba bedzie to kupie odbanowanie za 23 zlote, ale to dopiero gdy zakupie wszystkie leki. Teraz chciałem przeprosić za moje multikonta: Czerep - zrobilem te konto kiedy na swoim mialem 100 zmeczenia, prosze zrozumiec to ze nie ma co robić w szpitalu, nie handlowalem miedzy kontami nic, a nic. Reszta kont z pewnoscia nie sa moje gdyż mam bardzo, ale bardzo mlodszego brata 10 lat i gra tez w to i lubi zwodzic innych ludzi i ''wyzulać kase''. Nie ktorzy moga nie uwierzyc w tą historie, ale nie wiem jak mam to jeszcze wyjasniać. Przepraszam za jakiekolwiek błedy w pisaniu. Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Jakoś nie widzę, by ta blokada była mojego autorstwa. Odnośnik do komentarza
luuk Napisano 6 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Oj przepraszam już zmieniam, pisalem przepraszam za bledy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi