huskel Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Otóż tydzień temu dostałem bana, spytałem się admina na PW czy może go cofnąć czy coś - cisza. Zbanowany przez: Administrator Nick postaci: Huskel Wyjaśnienia: Dostałem bana za "bug-using". Za poleconego dostawało się 70, a nie 10 skrzynek i to wykorzystałem. Napisałem Tallanie, że za to przepraszam, bo zrobiłem to pod chwilą momentu... Ciekawe co by zrobili inni - większość to co ja... Sam napisałem tb i Talli, że jest błąd. Chociażby za zgłoszenie tego poprosiłbym UB. Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 to nie jest twoje pierwsze odwołanie,ostatnio ciagle lamiesz regulamin i jesteś banowany,takze.. Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 ciągle łamie? dziwne? ponad miesiąc nie miałem bana, ale jeśli dla cb to jest ciągle to ja się nie wtrącam Odnośnik do komentarza
Gama Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 ona nie pisała w jakim czasie tylko że ciągle są kłopoty z Tobą Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Noo ale nie jest to twoje pierwsze odwolanie i nie wyciagasz z banów zadnych wnioskow,tym bardziej z mute ktore dawal ci admin ;p Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 szarla przypominam, że ty mute'y też dostajesz... z banów wniosków nie wyciągam? ._.Multikonto - nie wolno mieć, nie miałem była siostra Za dużo mute'ów - rozumiem uspokoiłem się i tylko przez miesiąc miałem 1 na 5 min. Bug-using już przepraszałem Admina na PW Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Blokada nie zostanie zdjęta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi