maeve Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Pisze na prośbe gracza sledziu (Tallany nie ma zeby go odblokować). Poniżej tekst otrzymany na pw forum. Zbanowany przez: Parlaxi Nick postaci: sledziu Wyjaśnienia: Witam. Piszę na prośbę gracza sledziu. Poprosił mnie o to ponieważ po dłuższym czasie nieaktywności na forum stracił możliwośc dodawania i komentowania postów. Prosi o cofnięcie albo skrócenia blokady od Parlaxi z następującej przyczyny:Naruszenie regulaminu (pkt 2.9). To pierwsze złamanie regulaminu a jedyne co zrobił to wkleił link do innej gry. Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Niech sobie założy konto(poczeka na aktywacje) i niech sam sobie pisze. Adwokatem jesteś? Nie widziałem Twojego dokumentu uprawniająćego cię do fachu adwokata. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Nie mam pojecia o co kaman, ja tutaj przylko przekazuje :x jak niedawno ktoś.. wgl jak ma sie doczekac? Talla bardzo rzadko bywa.. a w tym czasie (o ile bedzie to rozpatrzone pozytywnie) mogłby juz wrócic do gry. Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 A czytacie wy SB? Sledziu pytał wczoraj do kogo napisać o odblokowanie, ale najwyraźniej nie ma cierpliwości żeby poczekać na Tallane, więc poprosił kogoś o napisanie za niego. W sumie nie dziwie mu się, chce teraz zagrać, a zanim coś będzie mógł napisać musi jeszcze dodatkowo poczekać. Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 wiadomości prywatne można pisać. Jak nie do Tallany to do admina się pisze. A tak czy siak regulamin złamał. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Dajcie spokój, to juz Arla osądzi. Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 PARLADYNKA? Myslalam ze Tallana (...). Zdecydujcie sie. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Ech.. Ty wgl przeczytałas kto go zablokował? Odnośnik do komentarza
Parlaxi Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 2.9. Reklamowanie innych gier online skutkuje natychmiastowym rozwiązaniem umowy. Jaśnie gracz dostał bana za naruszenie regulaminu w tymże punkcie (przypominam link dla zainteresowanych: http://www.pokegra.pl/?x=regulamin ) Mógł napisać PW np. do mnie, jako osoby, która nałożyła bana, a nie do gracza, który nie dość, że nie jest w temacie, to dodatkowo nawet nie musi wykłócać się o racje ukaranego Wiem, Maeve, że czujesz wewnętrzną potrzebę serca, by pomagać (no offence intended), jednak tyle samo czasu zajęłoby Mu napisanie tej samej wiadomości do kogoś z Administracji. Ba! Mógł nawet seryjnie wysłać do każdego z nas w tym samym czasie! W tym miejscu koniec tematu w sprawie nielegalnej praktyki adwokackiej (nie widziałam papierka póki co ) Każdy gracz, który chce założyć konto i grać w dowolnej grze, musi podpisać się pod oświadczeniem, iż zapoznał się z treścią regulaminu. To, czy go przeczyta, czy nie - indywidualna sprawa, jednak nieznajomość prawa nie zwalnia z obowiązku przestrzegania go. Dodatkowo, zawsze każdy gracz PG (że będę odnosiła się do naszej gry) ma bardzo łatwy dostęp do treści regulaminu: począwszy od ekranu logowania (lewy górny róg strony), a skończywszy na dolnym prawym rogu ekranu gry (o ile oczywiście nie jest ukarany brakiem możliwości wejścia do gry ) Nie będę używała słów dosadnych, ale skoro tak bardzo graczowi o wdzięcznym nicku sledziu tak bardzo zależy na graniu wraz z nami na PG, dlaczego pokusił się o reklamę konkurencyjnej "gry o pokemonach"? To była jawna reklama (i jeśli dobrze pamiętam ten niecny czyn, był to w dodatku link polecający, mający na celu uzyskanie dodatkowych profitów w tamtej grze). Ostatnio zdarzyło się kilku podobnych Jemu graczy - dostali podobną porcję większej magii. Nawet jeśli (i jest to bardzo duże "jeśli") faktycznie chciał okazać skruchę za swój postępek (jak to brzmi!), szukanie adwokata nie pomogło mu nawet o jotę.. Wielu już graczy pisało do mnie PW na forum, ponieważ nie mogli w inny sposób napisać odwołania - i kilku z nich obecnie gra z nami. Jeśli "miał odwagę" reklamować inną grę na czacie i naruszyć w ten sposób regulamin PG, powinien być równie odważny, by napisać PW do kogoś z administracji. Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 no proszę was, musicie się spierać w każdym możliwym miejscu? kłóćcie się w wiadomościach prywatnych, ale nie róbcie off-topu w tematach nie przeznaczonych do tego. Odnośnik do komentarza
Gama Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 adminie może lepiej zamknąć ten temat już ? Odnośnik do komentarza
Parlaxi Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 A czy ja mogę zamknąć? Trochę spóźnione, ale jednak zamknięcie Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi