maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Wyjaśnienia: Kolejny? Do tej pory uważałam ze to super gra... ale jak widać robisz wszystko żeby PG naprawdę miało renomę najgorszej gry pokemon. Oh. A czy wiesz ze ja już nie mam Matury? Ps. Dobrze wiem ze mnie nienawidzicie wiec nie musicie odpisywać. Wystarczy Admin. Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Ech,lepiej nie pouczaj nikogo o błędach,jeżeli sama je notorycznie robisz... ;p "...ale jak widać robisz wszystko żeby PG miało renomę najgorszej gry pokemon. " Mówią to wyłącznie banowani (poza mną,bo jeżeli jest sie winnym to kare trzeba jakąś ponieść a nie wypisywać odwołania) więc lepiej zostawie bez komentarza,gdyż czuć tutaj brak szacunku i jakiś ból.. ;dd Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Tak? Od dwóch dni, najpierw ban "bo tak" potem 8h o godzinie ok 21 "ucz sie do matury" a teraz ten po tym jak wstałam. Ale jaki w tym sens skoro nie mam matury? No gdzie masz pkt w regulaminie na to? Cytat - skoro bany sa za nic to jednak o czymś mówi :x Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Tak? Od dwóch dni, najpierw ban "bo tak" potem 8h o godzinie ok 21 "ucz sie do matury" a teraz ten po tym jak wstałam. Ale jaki w tym sens skoro nie mam matury? No gdzie masz pkt w regulaminie na to? Cytat - skoro bany sa za nic to jednak o czymś mówi :x ale jak sama donosiłaś do Parlaxi na innych to było w porządku,hmmm? Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Jeśli "prosiłam" to dla spamerów multi czy naszych milych obrażajacych :3 Serio chcesz czytac jak sie obrazaja spamują albo wykorzystuja drugie konto dla własnych korzysci? Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Jeśli "prosiłam" to dla spamerów multi czy naszych milych obrażajacych :3 i to ma być usprawiedliwienie?dobre sobie. ;d Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Zatrzymać jej bana. Maeve nie podoba się to nie graj. Albo poprostu nie łam regulaminu. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 A ja spamuje? klne? mam multi? ;_; nawet nie ma pkt dla składni w regulaminie :x Na czatach sie człowiek nie trzyma składni... Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Nie chcialam być jakaś wredna,ale komentarz Mijj jest strzałem w dziesiątke ;> Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 To masz nauczke. PS Jak ktos ma bana to robisz wszystko by go nadal mieli, ale gdy ty masz to musisz być odwołana Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Haha nie chce spamować ale kolejny strzał w dziesiątke od Mijj ;d Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 No prosze... mialam juz wcześniej bany, jeden za kłótnie? czy cos w tym stylu drugi za pytanie o nagrodę. Widzieliście na nie odwołanie? W tym przypadku NIEMA pkt w regulaminie na to. Według Parlaxi ma mnie to zmusić do nauki do matury. Tylko... ja nie mam matury ;-; Taaak? Pokaż mi co najmniej 10 takich przykładów żeby udowodnić ze "każdy". Doprawdy mnie wasze bany są zupełnie obojętne... tak długo jak w grze nie spamujecie, nie macie multi itp naginanie gry, nie przeklinacie i nie obrażacie od np. debili. No bo i po co banowac osobe, ktora nie łamie regulaminu? Np. Szarla głównie za buty ma, co mnie sie wydaje z lekka przesadzone. Kłótnie to część każdego czatu. Odnośnik do komentarza
Artemiz Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 ale jak widać robisz wszystko żeby PG naprawdę miało renomę najgorszej gry pokemon. jak ban dla Ciebie który tylko zachęca do gry może psuć renomę PG.. jak dla mnie to ją poprawia Tylko... ja nie mam matury a co do matury.. skoro tak się upierasz ze jej nie masz to przykro nam ze jej nie zdałaś, choć w sumie mnie to nie dziwi Ponownie jestem za znacznym przedłużeniem bana Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Mnie chodzilo o ban "bez powodu". A może niech to Parlaxi sie wypowie? a nie wy? Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 wyślij smsa ;d Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 To daj kasę na to D: Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 A kim ty dla mnie jesteś, że ja mam Cię wspomagać?Nie będę Ci pomagał, bo też bana dostanę. Mogę Ci nawet wkleić punkt z kodeksu wykroczeń: Rozdział VIII Wykroczenia przeciwko porządkowi i spokojowi publicznemu Art. 57. § 1. Kto organizuje lub przeprowadza publiczną zbiórkę ofiar na uiszczenie grzywny orzeczonej za przestępstwo, w tym i przestępstwo skarbowe, wykroczenie lub wykroczenie skarbowe albo nie będąc osobą najbliższą dla skazanego lub ukaranego uiszcza za niego grzywnę lub ofiarowuje mu albo osobie dla niego najbliższej pieniądze na ten cel,podlega karze aresztu albo grzywny. § 2. Podżeganie i pomocnictwo są karalne. :D :D Odnośnik do komentarza
Landryna Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Jak dla mnie to ty dostałaś bana jako nauczkę ponieważ wiecznie wszystkich poprawiasz,a sama robisz błędy.Potraktuj to jako nauczkę na przyszłość. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Akurat nie to powodem. Gdyż "tą" użyłam poza pg. Hunc to nie proponuj czegos na co mnie nie stać :x Odnośnik do komentarza
Artemiz Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 To daj kasę na to D: potraktowałbym to jako próbę wyłudzenia.. powinno to się wiązać ze znacznym przedłużeniem bana bez możliwości wykupienia za sms Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 wyślij smsa ;d Ja to zaproponowałam? Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Maeve o co ty sie klocisz? Masz bana tylko na 23 godziny wytrzymasz. Niektórzy maja na więcej i dają radę. LEPIEJ SIE POUCZ Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Kłótni wyszła od was :x Co do czasu to chodzi mi o to ze potem bede musiała siąść na dłuzej zeby nadrobić ten stracony czas teraz... ale też chce znać motywy dla których dostałam tego bana, gdyż jest on za nic. Gdybym naprawdę przeskrobała cos godnego zbanowania jak np. wykorzystanie multi to bym nie pisała odwołania. No i nie mam co robić... nie ma juz prawie co ogladac... ksiazka mi sie skończyła :c Jakies pomysły co porobić? Bo ostatni film mi został (na pw juz to pisz) Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 No prosze... mialam juz wcześniej bany, jeden za kłótnie? czy cos w tym stylu drugi za pytanie o nagrodę. Widzieliście na nie odwołanie? W tym przypadku NIEMA pkt w regulaminie na to. Według Parlaxi ma mnie to zmusić do nauki do matury. Tylko... ja nie mam matury ;-; Taaak? Pokaż mi co najmniej 10 takich przykładów żeby udowodnić ze "każdy". Doprawdy mnie wasze bany są zupełnie obojętne... tak długo jak w grze nie spamujecie, nie macie multi itp naginanie gry, nie przeklinacie i nie obrażacie od np. debili. No bo i po co banowac osobe, ktora nie łamie regulaminu? Np. Szarla głównie za buty ma, co mnie sie wydaje z lekka przesadzone. Kłótnie to część każdego czatu. Jeśli "prosiłam" to dla spamerów multi czy naszych milych obrażajacych :3 Serio chcesz czytac jak sie obrazaja spamują albo wykorzystuja drugie konto dla własnych korzysci? A ja spamuje? klne? mam multi? ;_; nawet nie ma pkt dla składni w regulaminie :x Na czatach sie człowiek nie trzyma składni... Nie pamięta wół jak cielęciem był. Ja naprawdę nie miałem ochoty robić tych skrinów po kilka dziennie, codziennie. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Czy komuś uznano "!event" za spam? Jak sie zakończył i ktoś nie słuchał ludzi ze koniec, ale podczas? Nie byłam jedyną która w tamtych czasach chciała wygrać : ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi