Gość Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Zbanowany przez:Mistrz gry|Bana nałożył Parlaxi Nick postaci:Smartyna Wyjaśnienie:naruszenie regulaminu Nie wiem czemu została zbanowana, ponieważ ja tylko chce sobie pograć w tą gre. Ja tylko pisałam na chatcie o tym że będę grać przed lub po 7. Niestety zaspałam. Jeśli zrobiłam coś złego to niewiedząc o tym i serdecznie za to przebraszam. Proszę o skrucenie lub usunięcie mojej kary. Mam nadzieję że moja prośba będzie rozpatrzona pozytywnie, a moje przeprosiny będą przyjęte. Muszę inaczej czekać 500 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gama Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 Powód bana musiał być inny niż ten który przedstawiłaś ponieważ byłby absurdalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 mistrz gry wciąż banuje wszystkich za nic. moja siostra nic nie pisze na chatcie ale dostała bana. jeśli zrobiłyśmy coś to napiszcie inaczej będziemy zakładać konta na czym innym!!! nie dacie normalnie grać bo macie swoje widzimisie. zrobiliście strone żeby innych banować? każdy chce sobie zbierać te pokemony ale nie daćie innym tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Dobra, niech Ci będzie, specjalnie wkleję powód blokady: Naruszenie regulaminu (pkt 1.1). Konieczna będzie weryfikacja konta na forum przed pisaniem. | Bana nałożył Parlaxi DomaplPatrycjaPuuusiaa [bAN]SDominika [bAN] Wszystkie konta na tym samym IP, dwa ostatnie brały udział w przerzucaniu przedmiotów / stworzeń między kontami, co jest zabronione zgodnie z regulaminem (który akceptujesz przy rejestracji). Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Nie pojmuje dlaczego się tak wypierają skoro admin może wszystko z łatwością sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 A ja zmienić e-maila? Moje siostry to Puuusiaa-Sylwia Sępińska lat 11 SDominika-Patrycja Sępińska lat 11 Smartyna-(ja) Martyna Sępińska lat 13 My sobie sprzedajemy czasem sobie Bo chcemy sobie pograć Czasem jak któraś złapała fajnego pokemona to drugiej sprzedajemy Moja siostra podobno ma swój szkolny E-mail,a ja mam swój e-mail domowy. One nie mają swoich domowych. Czy możemy sobie pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Już Admin ci wytłumaczył, że nie możecie "My sobie sprzedajemy czasem sobie". Masz link i sobie poczytaj: http://www.pokegra.pl/?x=regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza
Chooseer Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 beka Cytuj Odnośnik do komentarza
Parlaxi Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Przerzucanie jakichkolwiek dóbr wirtualnych między kontami na tym samym IP (czyt. Multikonta) to naruszenie Regulaminu, pod którym (nie)stety się podpisałyście. Podajcie mi proszę (ktokolwiek! ) jakąkolwiek grę przeglądarkową, w której przerzucanie przedmiotów, kasy czy czegokolwiek innego byłoby dozwolone Nawet gry na komórki mają w swoich regulaminach (o ile w samej rozgrywce jest możliwy handel) punkt zabraniający pod groźbą kary (w tym usunięcia kont(a) ) przerzucania dóbr wirtualnych w ramach multikont. To miłe, że gracie sobie razem w tą samą grę, lubicie pokemony itd - niestety, musicie zrozumieć, że niestety nie będziecie mogły same sobie "pomagać". Rodzeństwo czy koledzy - interakcje między kontami na tym samym IP są karane. Jak wkleił Administrator - tylko konta, które naruszyły regulamin zostały zbanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bechu/Ktokolwiek Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2015 Arla wzywałas to byc:p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 czyli nie możemy sobie sprzedawać nic tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Landryna Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Parlaxi sa gry w których wolno mieć multikonta,jest ich mało ale są.Wszystko zależy od tego jak administracja stworzy regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi