Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Witam, ja w sprawie zbanowania konta Bazylekk, mam duze rodzenstwo i kazde z nas gra w ta gre, nie ukrywam ze sobie pomagalismy i wysylalismy rzeczy , ale zadne z nas nie wiedziało o tym ze to jest zakazane prosze o odblokowanie konta a sytuacja sie juz nie powtorzy . Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Konta były założone z tego samego adresu e-mail. Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Konta były założone z tego samego adresu e-mail. tak byly, na moje konto e-mailowe Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Konta były założone z tego samego adresu e-mail. To prosze chociaz o odbanowanie jednego konta , tak jak w wielu przypadkach Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Wybierz jedno konto, na którym ban zostanie skrócony. Nie zakładaj nowych kont, a duże rodzeństwo niech założy osobne konta e-mail bo nikt nie uwierzy, że mają po 4 lata i sobie z tym nie poradzą. Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Wybierz jedno konto, na którym ban zostanie skrócony. Nie zakładaj nowych kont, a duże rodzeństwo niech założy osobne konta e-mail bo nikt nie uwierzy, że mają po 4 lata i sobie z tym nie poradzą. Bazylekk to konto , a im zabronie korzystac z mojego laptopa i niech sobie sami radza , i do kiedy bedzie skrocony ban ?? Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Wybierz jedno konto, na którym ban zostanie skrócony. Nie zakładaj nowych kont, a duże rodzeństwo niech założy osobne konta e-mail bo nikt nie uwierzy, że mają po 4 lata i sobie z tym nie poradzą. I dziekuje bardzo za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Wybierz jedno konto, na którym ban zostanie skrócony. Nie zakładaj nowych kont, a duże rodzeństwo niech założy osobne konta e-mail bo nikt nie uwierzy, że mają po 4 lata i sobie z tym nie poradzą. Dostane dzisiaj jakas odpowiedz co bedzie z tym moim konetem ? Odnośnik do komentarza
Artemiz Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 troche cierpliwosci radze.. zalecam aby przeczytac dokladnie regulamin w czasie oczekiwania na odp Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 troche cierpliwosci radze.. zalecam aby przeczytac dokladnie regulamin w czasie oczekiwania na odp noo wlasnie czytam drugi rz bledu nie popelnie o ile dadza szanse Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 Ban na koncie Bazylekk został skrócony Odnośnik do komentarza
Arek Kostucha Napisano 17 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Ban na koncie Bazylekk został skrócony dziekuje Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Ja tylko dodam że istnieje opcja EDYCJI POSTU, wiec takie pisanie pod rząd może sie spotkać z blokadą na forum (Tak, na forum, wbrew pozorom, też są kary). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi