Tomer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Znowu ban za multikonto ? Już raz dostałem dajcie lepiej mojemu bratu bo to on znowu nalegał żebym mu konto założył albo chociaż go skroccie do tygodnia a nie takie rzeczy robicie - przesada. Odnośnik do komentarza
GoldLithium Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Wiesz, nie byłoby w tym nic złego, gdybyś zgłosił to, że twój brat zakłada konto. Trąbiono tutaj o tym wielokrotnie, dlatego aż dziwi mnie, że ludzie dalej to olewają, a to właśnie tak się kończy. Potem wielkie oburzenie, ale pewne zasady multikont wprowadzono i to ty tego nie przestrzegłeś, więc nie ma w tym przesady. Raczej twoje niedopatrzenie, zignorowanie bądź stwierdzenie, że nikt nie zauważy. Odnośnik do komentarza
Tomer Napisano 7 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Raczej niedopatrzenie,ale gdzie to można zgłosić? I może dlatego mamy bany bo doszło do zakupu z mojej strony od mojego brata 2 balli za 1 g ? Jeśli o to chodzi to mogę dalej grać z bratem na Tomerze a usunąć drugie konto i na przykład z niego przekazać 40.000 na rzecz gry za te balle .Niby nic by mn to nie obchodziło tylko wydałem już na to konto trochę kasy i szkoda mi Więc podsumujmy : - ban na Tomer na tydzień - zlikwidowanie drugiego konta - przekazanie 40.000 na rzecz gry z konta Tomer Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 a ja jestem za tym abyś miał bana na stałe. to nie 1 raz gdy robisz przekrety na targu i dostajesz bana,tlumaczac sie "braciszkiem" chciales sprawdzic czy znowu ci nie ujdzie to plazem i tyle ;] Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Możesz zgłosić grę z bratem i wspólne IP, zobowiązać się do przestrzegania regulaminu i nieprzesyłania sobie czegokolwiek za jakąkolwiek cenę, a w ramach zadośćuczynienia żeby oba konta mogły mieć skróconego bana zorganizuj konkurs dla graczy. Ostatnio bardzo chcieli, żeby wrócił konkurs rysunkowy z Pokemonami - masz pole do popisu. Odnośnik do komentarza
Duzy Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Jeszcze pytasz za co ban ?! Skoro jesteś na tyle niemyślący żeby nie napisać o tym Tallanie to najwidoczniej zasłużyłeś na tego banaaaaa ... Jestem za tym żeby ban został Może się nauczysz czegoś ... Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Duzy madre slowa Odnośnik do komentarza
GirlGerl Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Możesz zgłosić grę z bratem i wspólne IP, zobowiązać się do przestrzegania regulaminu i nieprzesyłania sobie czegokolwiek za jakąkolwiek cenę, a w ramach zadośćuczynienia żeby oba konta mogły mieć skróconego bana zorganizuj konkurs dla graczy. Ostatnio bardzo chcieli, żeby wrócił konkurs rysunkowy z Pokemonami - masz pole do popisu. bam bam baam... znów będzie mnóstwo problemów Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Jeśli będzie po skróceniu choćby najmniejszy problem to będą musieli znaleźć sobie inną grę. Odnośnik do komentarza
GirlGerl Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 chodziło mi o konkurs Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi