szerkot Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Zbanowany przez: TALLANENick postaci: SZERKOTWyjaśnienia: Proszę o odwołanie lub skrócenie bana za multi konto i tranzakcje. Obiecuje że nigdy w życiu się taka sytuacja nie powtórzy. POZDRAWIAM TALLANE I ADMINISTRATORA Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 A czytałeś regulamin? -,- Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Wszędzie jest trąbione OD DAWNA, że multikonta i transakcje między swoimi kontami są ZABRONIONE. Moim zdaniem takie akcje powinny być od razu banowaniem konta bez odwołania (ew. skrócenie bana do miesiąca, a nie do 7 dni...). 7 dni, co to jest za kara? Śmiechu warta... Odnośnik do komentarza
Duzy Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Moim zdaniem takie akcje powinny być od razu banowaniem konta bez odwołania .. Niby czemu , każdy ma możliwość do odwołania się od bana (każdy zasługuje na drugą szansę) Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2014 drógą Chyba jednak edukacja przyda Ci się bardziej od gry, ban powtórnie nałożony. Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Chyba jednak edukacja przyda Ci się bardziej od gry, ban powtórnie nałożony. Widzisz Duży, trzeba było się nie wychylać Ale rok szkolny się zaczął, może co niektórzy wezmą się za książki, a nie znowu jakoś "przebimbają" cały rok... Odnośnik do komentarza
Duzy Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Dastard , zajmuj sie swoimi sprawami a to że zrobiłem mały błąd ortograficzny nie świdczy o tym że jestem nieukiem i mam zamiar rowy kopać (xD) ... Mam prawo do błędu zwłaszcza że jestem dysortografem -.- Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Skoro jesteś świadom tego, że robisz błędy, to patrz gdzie ci przeglądarka podkreśla słowa na czerwono, i poprawiaj błędy (wystarczy pary przycisk myszki na słowo, i będziesz miał podane sugestie). Chwile dłużej piszesz, a przynajmniej nie robisz błędów i nikt się nie przyczepi. Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Dastard , zajmuj sie swoimi sprawami a to że zrobiłem mały błąd ortograficzny nie świdczy o tym że jestem nieukiem i mam zamiar rowy kopać (xD) ... Mam prawo do błędu zwłaszcza że jestem dysortografem -.- | Nie uznaję bzdur typu dys... . Chyba, że chodzi o dysmózgię to wtedy jak najbardziej Wszystkiego da się wyuczyć, a ortografii najlepiej czytając książki. Ale co ja tam wiem, nie jestem dyscymbałem... . Przykro mi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi