cookieM Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Zbanowany przez: Parlaxi Nick postaci: CookieM Wyjasnienia: To nie fer Parlaxi ze Maeve niedostala bana za prowokawanie aha i konto Aragorn i Thunderdevelo albo Nykanus nie sa moje tylko moich braci a jesli hodzi tez o dawanie zeczy z jednego kompa to niewiedzialem ze tak niemozna czasami cos dalem mojemu bratu ale myslalem ze to legalne strasznie mi glopio za wczoraj prosze o skrocenie bana Cytuj Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 Cookie... aka Aragorn, prosze cie, jesli chcesz jeszcze pograć. CIERPLIWOŚCI! Musisz troche poczekać na Arlę, a robienie spamu na forum na pewno ci nie pomoże. W czasie oczekiwania możesz poczytac: http://www.pokegra.pl/?x=regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza
Nykanus Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza
cookieM Napisano 13 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 parlaxi przepraszam z calego serca za te zachowanie ale maeve nieustannie prowokuje a mieszkam juz troche w dortmund i dla tego pisalem po niemiecku prosze odbanuj mnie a to bendzie dla mnie nauczkom i sie wiencej nie powturzy plis Cytuj Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 chodzi* rzeczy* głupio* chęcią* będzie* nauczką* więcej* powtórzy* ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza
Achalas Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 słowa typu : "morda , spierd**" na chacie oraz kolejne konta po banie wskazują że to raczej nie przypadek , a nie znajomość regulaminu nie zwalnia z normalnego zachowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Thunderdevelo Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 na moje do 3 wrzesnia ban to wystarczajonca nauczka Cytuj Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2015 tylko 20dni? mało jak za to co zrobiłes, o jakies 3msc za mało (msc za konto xd) ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 tylko 20dni? mało jak za to co zrobiłes, o jakies 3msc za mało (msc za konto xd) ;x Miejsce za konto? Wikipedia nie uczy skrótów? Cytuj Odnośnik do komentarza
cookieM Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 no a jakos maeve nie dostala bana a kurde wyzwizka nie z tej ziemi jak ktos mial by dostac bana to ona a nie Cytuj Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Jakie? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Parlaxi Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Kochani, ponownie w bardzo poważnym dziale pojawia się śmietnik.. Chcecie dyskutować? Zapraszam w inne miejsca, bardziej adekwatne do Waszych potrzeb. CookieM, to nie fair, że nagminnie naruszasz regulamin i mimo próśb i odwołań do zapoznania się (ponownego) z jego treścią w dalszym ciągu uskuteczniasz swe naganne zachowania w celu uzyskania dóbr wirtualnych. Jaka jest Maeve każdy wie - i uwierz mi, nie raz i nie dwa została przez to karana. Widać, wypoczęła na wakacjach i znów wróciła do starych nawyków Nie zmienia to jednak faktu, iż każdy odpowiada za swoje czyny. Nie patrz na Maeve czy innych Graczy, tylko na Siebie i swoje czyny. To z nich będziesz rozliczany, a nie z tego, co robi (czy też nie) Maeve czy ktokolwiek inny. Samo "przepraszam" niewiele zmieni, jeśli nie będziesz odczuwał faktycznej skruchy czy też nie będziesz rozumiał dlaczego taka kara Cię spotkała. Dlatego, korzystając z jeszcze krótkiego okresu Twojej absencji w PG, proponuję miłą (acz niezbyt długą) lekturę: http://www.pokegra.pl/?x=regulamin Po zakończeniu zapraszam raz jeszcze do dalszych pertraktacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Nykanus Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
cookieM Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2015 dzienks bardzo chentnie przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Parlaxi Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 No i co ja mam z Tobą zrobić? Wchodzę na profil, by skrócić bana, a tu kolejne konto.. Rozumiem, że chęć gry jest bardzo silna, ale wyhaczyłeś karę właśnie za naruszenie regulaminu w pkt 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi