Devcio Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Zbanowany przez: LadyJoan Nick postaci:Devcio Wyjaśnienia: Niestety pragnę zauważyć iż to bardzo smutny ban. W ogóle mi się on nie podoba i chciałbym by został zdjęty. Nie widzę powodów by podejmować tak negatywne działania wobec tak pozytywnych graczy. Oczywiście mogę teraz zrobić masę multi kont i powystawiać wszystko za free na rynku co pewnie by zniszczyło ekonomie jednak tak jak pisałem jestem zbyt pozytywnym graczem dlatego też liczę na unbana! Proponuje też zablokować takie możliwości zamiast zabraniania ich wykonywania -.- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Widziałes ze zabronione! a i tak zrobiles! kłociles sie o regulamin na czacie wiec wiedziales a i tak go złamałes! za krótki ban ;C jak sie obudze znajde rozmowe Odnośnik do komentarza
LadyJoan Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Zablokowania takich możliwości w najbliższym czasie bym się nie spodziewała, dlatego liczymy (i pilnujemy!) na uczciwość graczy. Poprzedniego dnia dyskutowaliśmy (dosyć żarliwie) na czacie o tym punkcie regulaminu, dlatego wiem, że zrobiłeś to z pełną świadomością łamania go - być może nawet złośliwie. Liczę na obietnicę (a - jak wiadomo - słowo dżentelmena i dorosłego człowieka, bo swoją dorosłość wielokrotnie zaznaczałeś, powinno być święte) poprawy. Napisałeś, co "mógłbyś" zrobić, żeby zaszkodzić ekonomii gry, ale nie powiedziałeś, że więcej tego nie zrobisz. A przecież akceptowałeś regulamin, rejestrując się tu. Będziesz przestrzegał regulaminu, jeśli skrócę bana? Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Maeve no nie drocz się tak ;d Jeżeli mam być na prawdę szczery to zrobiłem sobie multi konto dlatego że zmarnowałem master balla bo nigdzie nie było napisane jaki to wartościowy item, dodatkowo źle rozdałem punkty w moim głównym pokemonie bo również nigdzie nie było info że na początku wszystkie skille oprócz trzech są bezwartościowe i chciałem zdobyć kamień za master balla, to w sumie tyle. Złośliwie tego nie zrobiłem bo nawet nie miałbym powodów ;pCo do tego co "mógłbym" zrobić to potraktujcie to raczej jako przykład, bo zapewniam że znajdą się kiedyś osoby które z kilkudziesięciu kont wystawią poki i itemy.Domyślam się że admin tego nie umie zmienić bądź nie ma na to czasu jednak oczywistym jest to co pisałem wcześniej, takie coś musi być niemożliwe do wykonania a nie zabronione ;d "Będziesz przestrzegał regulaminu, jeśli skrócę bana?" - Już mi go przedłużyłaś, więc ;d Odnośnik do komentarza
LadyJoan Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Przedłużyłam do wyjaśnienia sprawy Wybierz konto, na którym zostanie skrócony Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 To dlaczego przesłałeś itemy na pierwsze zamiast od początku na drugim? O.o bo tego to nie rozumiem Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Możesz mi go od razu zdjąć z Devcia ;dMaeve bo nick. Odnośnik do komentarza
LadyJoan Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Tak od razu to nie ma, kara musi być Ban skrócony na koncie Devcio Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 To skróć mi jeszcze trochę ;d Odnośnik do komentarza
LadyJoan Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Bardziej nie skrócę, przykro mi. Trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 W sumie nie zrobiłem nic złego xD Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Dawaj, jedziesz z tym rozwaleniem rynku Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Chętnie byś skorzystała? xD Odnośnik do komentarza
Achalas Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 no to jest kpina już , za byle płacz skracanie bana , wiedział co robi , grając akceptuje regulamin , nie widzę żadnych "za" co do skrócenia ... Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Kpiną jest to co napisałeś, mój czyn nie wpłynął na innych graczy więc nic wyjątkowego nie zrobiłem. Jak dla mnie pare dni bana za takie coś to i tak za długo. Odnośnik do komentarza
SzalonyBochenek Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Troche mi się śmiać chcę gdy widze jak on się tłumaczy ale mniejsza nie rozumiem dlaczego Devcio ma mieć skróconego bana skoro był w pełni świadom czym grozi takie coś i jaką mamy pewność że znów nie pomyli statystyk albo cen przedmiotów i nie zrobi tego ponownie to tyle z mojej strone ;p. Odnośnik do komentarza
maeve Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Wpłyną, ponieważ zyskałeś darmowe dobra, a oni nie A teraz kolejne konto... Odnośnik do komentarza
Devcio Napisano 1 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Już too late, nie będę tu z dziećmi dyskutował. Gram nowym kontem, tamtych nie ma Odnośnik do komentarza
LadyJoan Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Szansa na poprawę. W przypadku podobnego przewinienia na tym koncie ban potrwa przynajmniej miesiąc, bez żadnej taryfy ulgowej. Temat zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi