Yankee Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Witam chcialem się zapytać czy nie można cofnąć mi bana na prawde to jest śmieszne bo ja uzgodniliśmy z bratem że sb pogramy w pokegre i pyło fajnie ale młodszy ma kiepskie oceny i mama dała mu zakaz kożystania z kompa i powiedział że moge od niego rzeczy jakie zdobył ale prosze o cofnięcie i obiecuje że już nic nie wezme z jego konta tylko że nie mogę dać wam dowodu naszej rozmowy z bratem ale na prawdę proszę o cofnięcie tylko nie ban już długo grałem i nie chce grać od nowa PS bądzcie wyrozumiali :/ Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Witam, postaram się skrócić blokadę do 7 dni dzisiejszego wieczora. Odnośnik do komentarza
Yankee Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Dziękuje Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Blokada została skrócona. Ponadto, nie możesz korzystać z aukcji do: 2015.10.25. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi