Hexakill Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Witam. Chciałbym odwołać się od bana typu multikonto, gdyż: Gracz podał hasło, a ja tylko sprawdziłem czy nie jest fałszywe. Zbanowany przez: Administrator. Nick postaci: Hexakill Wyjaśnienia: Dodam też, że CHCIAŁEM tylko sprawdzić. Chociaż ten powód jest głupi i bezsensowny. Nie wiem jaki mogłem być głupcem narażając się na bana, którego zresztą otrzymałem.Nie zamierzałem tego konta ani razu używać w celach tzw. pushingowych ani w innych podobnych, gdyż wiem, że jest to niezgodne z regulaminem gry, co wiąże się z natychmiastowym banem (Tak, wiem. Idiotyczny powód, nie ma szans na skrócenie). Bardzo tego żałuję. I obiecuję, że nigdy w życiu takiego idiotycznego czynu nie powtórzę. Także jeśli można prosić, proszę o złagodzenie tej kary (kara musi być, wiem). Chociaż wiem, że nikłe są szanse na pozytywne rozpatrzenie tego odwołania. Z góry dziękuje, i żałuje za wszystkie swoje grzechy . Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
Artemiz Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 jest to niezgodne z regulaminem gry, co wiąże się z natychmiastowym banem. czyli wnioskuje ze znales regulamin wchodzac na tamto konto wiec swiadomie go zlamales.. a tlumaczenie chcialem sprawdzic hmm dziecinne jak dla mnie ban nie powinien zostac skrocony Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Twoje konto NIE JEST zbanowane. O co chodzi? Odnośnik do komentarza
Hexakill Napisano 4 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Jest. Dostałem bana na IP: Graczu, nie posiadasz dostępu do gry z powodu blokady na adres IP do dnia: 19.01.2038. Od blokady odwołać możesz się na forum. Wytłumaczyłem to w 1-szym poście. Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Blokada została skrócona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi