huskel Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Zbanowany przez: tallana Nick postaci: huskel Wyjaśnienia: Żałosne. Multikonto? Nwm czy wiecie ale istnieje coś takiego jak (uwaga i tu bardzo trudne słowo) RODZEŃSTWO. Oni już nie mogą grać (pewnie oni też dostali). A po zatem Serio? do 2038? do wtedy ta gra (i znowu trudne słowo) UPADNIE i w dodatku żeby płacić 25zł za zdjęcie bana trzeba mieć NIERÓWNO POD SUFITEM dziękuje za tą nieogarniętą grę z pierdyliardem błędów. Huskel Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 I twoje rodzeństwo posiada maile: hdfi98345@ typieprzonyku***ie@ znowumambanaxd@ ? Nie wspominając o tym, że obowiązkiem jest zgłoszenie grania przez kilka osób z tego samego IP. Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 5 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 I twoje rodzeństwo posiada maile: hdfi98345@ typieprzonyku***ie@ znowumambanaxd@ ? Nie wspominając o tym, że obowiązkiem jest zgłoszenie grania przez kilka osób z tego samego IP. mniej więcej można wpisać byle co np. jeri8oj5e856p0e dsn9879840,309mntt7t7 123545669996 ten od 1 i 2 to ten sam 9 lat a ta druga to siostra 10lat Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 To ładne masz rodzeństwo jak w wieku 9 lat już takie maile wymyśla. Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 5 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 To ładne masz rodzeństwo jak w wieku 9 lat już takie maile wymyśla. można go chociaż skrócić :> Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Od bana zawsze można odwoływać się na forum, nikt nie każe nikomu płacić za jego skrócenie. Uczciwi banów nie dostają. Wybierz jedno konto, na którym ma zostać skrócony ban. Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 5 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Od bana zawsze można odwoływać się na forum, nikt nie każe nikomu płacić za jego skrócenie. Uczciwi banów nie dostają. Wybierz jedno konto, na którym ma zostać skrócony ban. trudno wybrać jak jedno jest moje... no ale wybieram HUSKELA Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Na przyszłość możesz uprzedzić o rodzinie grającej w PG. Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Jakbyś używał chociaż odrobiny mózgu to byś się domyślił, że ban do 2038 oznacza zwyczajnie dożywotniego, a jakaś data ustawiona być musi. Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 8 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Jakbyś używał chociaż odrobiny mózgu to byś się domyślił, że ban do 2038 oznacza zwyczajnie dożywotniego, a jakaś data ustawiona być musi. wyobraź sobie domyśłiłem się... bo w wieku blisko 40 wątpie by mnie poki interesowały I takie pytanie czy ta złota jagoda i ta druga znikną czy je będe miał jak siię ban skończy? Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Zapewne nie, a szkoda.I hmmm... mam podejrzenia(zapewne słuszne), że to nie żadne rodzeństwo, a chęć zysku właśnie jagód z tych kont pobocznych (choć admin umyślnie zrobił, by były one odpalone, a nie do odpalenia) Odnośnik do komentarza
huskel Napisano 11 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 @ 3UP bana dostałem jakieś 5 sek po tym jak zostały aktywowane jagody Odnośnik do komentarza
Dastard Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 No na pewno Admin te jagody długo ogarniał, a Tallany wtedy nie było, więc twoje słowa można włożyć pomiędzy bajki. I wciąż myślę, że założyłeś konta w celu osiągnięcia korzyści, a nie brat czy siostra. Odnośnik do komentarza
szarlota Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 No na pewno Admin te jagody długo ogarniał, a Tallany wtedy nie było, więc twoje słowa można włożyć pomiędzy bajki. I wciąż myślę, że założyłeś konta w celu osiągnięcia korzyści, a nie brat czy siostra. nie przezywaj już tak Huncwot ;x Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi