siemanko Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Witam gram w Pokegre od jakiś 2 tygodni. Ale wczoraj rano podczas próby logowania dostałem bana ..... Powodem jest podobno Multikonto+interakcja. Bana dostałem od Tallana/ny. Nie powinienem dostać bana , ponieważ gdy ja zacząłem gre razem ze mną grał brat . Może dlatego zostałem posądzony o multikonto (pewnie ip) ale naprawde zapewniam ,że nie jest to moje inne konto i nigdy nim nie było. Jeśli jest sposób odwołania bana to proszę odpisać. Dziękuje za uwagę Odnośnik do komentarza
remik Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 kolo dużo osób tak gada Odnośnik do komentarza
siemanko Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Wiem i rozumiem ,że nie podałem żadnych konkretnych powodów itp. Ale zablokowali mi konto w grze w którą grałem może 2 tyg. Nawet nie wiem o co chodzi z tym multi kontem jak ja i brat mamy osobne konta i ani ja ani on nie znamy swoich hasłem . I jak niby mam zarabiać na tworzeniu innych kont? Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Są sposoby. Z resztą jakbyś czytał regulamin, czego przeczytanie potwierdzasz przez rejestracje, to byś wiedział, że multikonto jest zakazane. Ale jeśli chcesz grać z rodzeństwem albo coś, to musisz to zgłosić. Odnośnik do komentarza
siemanko Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Właśnie dlatego napisałem to na początku , że gram z bratem. No ale jeśli nie ma możliwości grania na starym koncie , a nowego też nie mogę zrobić a nie mam jak spłacić "bana" to na tym kończy się moja gra ? Odnośnik do komentarza
Bóg Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 Skoro powód był "Multikonto+interakcja" to przynajmniej już nie kłam bo przerzucałeś sobie jakieś przedmioty lub pokemony. Bo wątpię żeby Tallana tak sobie z niczego dała bana. Nawet jeśli te drugie konto jest twojego brata (małe szanse) to i tak przerzucaliście sobie złom co jest niedozwolone w tej grze.Za łamanie zasad trzeba cierpieć. Z tego co wiem to możesz wyjaśnić cała sprawę i ubiegać się o skrócenie banana. Odnośnik do komentarza
siemanko Napisano 24 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Po pierwsze, nigdy nie chciałem przerzucać przedmiotów na inne konto. Po drugie nie miałem powodu, żeby przenosić pokemonów ale skoro nie ma możliwości gry to trudno, ale chociaż niech usunie mi konto w grze i to konto które brata, które miałem "wyczyścić". Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Skoro nie chiałeś to po co to zrobiłeś? ¥¥¥¥ (moj podpis) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi