Boslatix Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Zostałem zbanowany przez Tallana nick postaci Boslatix Wyjaśnienia : witam zostałem zbanowany za to że podobno mam multikonto a tak naprawde gram w tą gre z rodzeństwem a chciałem sprzedać pokemona i weszłem na konto brata i napisałem do gracza mistrzu że to moje konto i gracz ktoś zgłosił to i dostałem bana chciałbym by ban został zdjęty lub skrucony , dobrze by było gdyby konta braci też zostały odblokowane nicki to : -ognisty -elficki Dziękuje z góry za przeczytanie i prosze o pozytywne rozpatrzenie , pozdrawiam Boslatix Odnośnik do komentarza
TapionVirgo Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 No cóż jeśli nie znajdą dowodów na to że to multikonto to cię pewnie odbanują. Ale na przyszłość pamiętaj że takie rzeczy się zgłasza. Wszystko pisze w regulaminie, którego znajomość potwierdzasz przy rejestracji (a nie czytanie regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go ) Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Dostałeś bana za przerzucanie sobie dyni. Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2014 Ja bym powiedział, że przerzucałeś sobie nie tylko dynie, ale i balle oraz złoto. Odnośnik do komentarza
Boslatix Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 a jak wyrzuce dynie i oddam całe złoto (w większości moje ) to konto będzie odblokowane ?? Odnośnik do komentarza
Mijj Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Nie myśl ze tak latwo Odnośnik do komentarza
Boslatix Napisano 3 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 witam admina i chciałbym jeszcze raz chciałbym prosić o odblokowanie mego konta jeśli za wymianę dyń z braćmi to po wymianie dyń na itemki a ps może przedawniononeeeeeee ale ktoś na początkach tej gry podszywał sie chyba pod administratora tej gry i zapraszał mnie przez konto nicku nie pamiętam w grze margonem na taki sam nick jaki mam w tej grze ale to tak przy okazji jeszcze raz proszę o odblokowanie pozdrawiam Boslatix Odnośnik do komentarza
Tallana Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 Wszystkie Twoje dynie i tak już zniknęły z ekwipunku. Skracam Ci bana, ale to ostatni raz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi