huskel Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Zbanowany przez: Administrator Nick postaci: Huskel Wyjaśnienia: Dostałem bana za "obrazę gracza" (a raczej trolla). Jak każdy wie codziennie jest jakiś spamer i ludziom po prostu puszczają nerwy. Jak na chacie co chwile widzicie coś takiego . . . . . . . .. . .. . . . . . . . Po prostu komuś takiemu trzeba powiedzieć do rozsądku żeby się ogarnął każda rozmowa wygląda mniej/więcej takGracz: coś spamuje Ja: weź się ogarnij Gracz: Spadaj chuju To jest cytat który występuje w 95% przypadkach, 5% to ludzie którzy się uspokajają. Obraza gracza tak mi się wydaje, że takiemu trollu to tyle robi, że normalnie zadzwoni na policje po mnie... Proszę o odbanowanie ~huskel Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Regulamin gry stanowi 2.2. Surowo karane jest obrażanie innych graczy oraz administracje na czacie, forum oraz poprzez prywatną wiadomość. Ze względu na brak postanowienia poprawy i brnięcie w zaparte, blokada została przedłużona do 72 godzin. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi