Izaya Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Witam ja w sprawie Bana. Tłumaczyłem Ellberethe, o tej sh legendzie i dyskutowałem też z Tormentą, miałem go kupić za 600k i resztę k zwrócić w ratach. Więc nie widzę tu powodu do Bana ,a tym bardziej rozdawania pokemonów za tanio. Chciałbym prosić o jego usunięcie, ponieważ rozumiem gdybym nie oddawał długi, a byłem umówiony iż oddam Odnośnik do komentarza
Izaya Napisano 15 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Rozumiem,podejrzane ,że ona nie będzie grać ale miała wchodzić na konto by nie zostało usunięte i miałem spłacić resztę Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 15 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2017 Gracz nieaktywny od miesiąca, logujący się wyłącznie po to, by przekazać Ci stworzenie za bezcen i informujący na czacie, że "nie chce już w to grać" to naprawdę słaby kompan do interesów. Administracja, mimo swojej wielkiej wiary w uczciwość graczy i Twoją wersję wydarzeń, jednak nie daje wiary w to wytłumaczenie. Aukcja stworzenia została cofnięta, Twoja blokada została również skrócona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi