Gość marek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 dostałem blokadę na moje konto z powodu multikonta mojego kolegi obwiniacie mnie za nic. Ja mu tylko powiedziałem o tej grze i tak sie odwdzienczacie?! No dobra mam te 2 konta ale z nich niekozystam i w ogóle inni mowiol ze majoł z 2 czy 4 konta i niedostali jeszcze banów a ja tylko chcialem miec jakis dobry nick taki jak naprzyklad kamilkamil fajny Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Nazwa w grze? Odnośnik do komentarza
Gość marek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 mimek aktualnie a w czesniej oklopus i oklopek Odnośnik do komentarza
Gość marek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 11 minut temu, Administrator napisał: Nazwa w grze? i co? raczej niebendzie skrocenia... to niemoge juz grac w tol fajnol gre do 2036 roku... 11 minut temu, Administrator napisał: Nazwa w grze? Odnośnik do komentarza
Gość marek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 11 minut temu, Administrator napisał: Nazwa w grze? mimek aktualnie a wczesniej mialem oklopek i oklopus Odnośnik do komentarza
Gość marek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 12 minut temu, Guest marek napisał: mimek aktualnie a w czesniej oklopus i oklopek tylko te i nick mimek mi wystarczy jak administrator pozwoli Odnośnik do komentarza
Gość mimek Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 to mój nick ktury chcę zachować w pokegrze aby reprezentować jol chociaz bes niego mogę ale jusz 3 dni na nim gram Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 blokada skrócona. Kolejne konto będzie wiązać się ze stałą blokadą dostępu do gry. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi