Gość abangel Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2017 Szefie? Już głupszego powodu do banowanie nie mogłeś wynaleźć? Dla wiadomości Forumowiczów; dostałam bana za.... trzymajcie się! Żebyście z foteli nie spadli i komputera nie rozbili! Dostałam bana za - cytuję: " Abangel, otrzymałeś blokade od Mistrza Gry z następującej przyczyny: wymiana tornistów | Bana nałożył Administrator " Przy okazji Szefie.... piszę się "blokadę" i "tornistrów". Ciekawi mnie też jaki punkt Regulaminu PG złamałam..... ale wybaczam... Polska wygrała 6:1. więc pewnie się opiłeś i nie wiedziałeś, co robisz i co piszesz.... Tylko przerzuć mi kasę do depozytu, żeby znowu mi nie odebrało o godz. 24.00.... Odnośnik do komentarza
Ola Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2017 Popraw literówki i interpunkcję bo inaczej twoje może odwołanie może być nieczytelne. Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 " Twoja odwaga ma niski poziom. Utraciłeś z tego względu 4708 złota. " Nie wiem Ola; o czym piszesz; w moim tekście nie ma literówek, ani błędów interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Z tego co widzę blokada już minęła. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi