Gość miloszekxd Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 to niefer :[ niewiedzialem rze niewolno robic drugiego konta :/ przepraszam za to :ccccccccccc ale moglem pierw dostac oszczerzenie a nie odrazu bana :/ :ccccccccccccccc Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Cytat rpzepraszam bardzo regulaminie nie pisano rze niewolni robic drugiego konta ! Pisano. Cytat 1.1. Zabrania się posiadania przez jedną osobę wielu kont w grze. Na jednym komputerze może grać kilka osób pod warunkiem nie przeprowadzania transakcji pomiędzy takimi kontami (np. kupna / sprzedaży na aukcjach). Zasiadanie konta innego gracza w celu zdobywania statystyk etc. jest również karane. Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 ja zrobilem konto tylko tylko by zapytac sie lucasa. Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 prosze odwolac bana jusz niebede plis Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 a wgl zapomnialem powiedziec taka osoba devu mi ciongle dokucza zaczyna mnie przezywac. niedosc rze mi dokucza to do tego specjalnie zabrala mi przekonske co ja sie umuwilem za 1.000 a pacze devu kup[ila i sie zemnie simieje. Odnośnik do komentarza
Devu Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Dnia 17.12.2017 at 15:00, Guest miloszekxd napisał: a wgl zapomnialem powiedziec taka osoba devu mi ciongle dokucza zaczyna mnie przezywac. niedosc rze mi dokucza to do tego specjalnie zabrala mi przekonske co ja sie umuwilem za 1.000 a pacze devu kup[ila i sie zemnie simieje. Gościu... przestań w końcu wymyślać kłamstwa na mój temat... Moja cierpliwość też ma swoje granice i w końcu zacznę robić screeny i Cię reportować za wszytko niedozwolone co robisz i tak to się skończy. Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 sr devu ale ty mi dokuczasz to jest prawda ciongle orto orto i odrazu rze jestem dzieckiem :c mi terz jest przykro :ccccc niezawsze masz racje wtej zytuacji nie :/ bo mi dokuczasz!!!! Odnośnik do komentarza
Devu Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 1. Ani razu nie pisałem do Ciebie żadnego 'orto orto' (a jeśli tak to czekam na screena). 2. Ani razu Ci nie napisałem nic, co mogłoby Ci dokuczyć (w przeciwnym razie poproszę screena) 3. Ani razu nie nazwałem Cię dzieckiem (patrz poprzednie nawiasy). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi