Gość miloszekxd Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Gracz Miloszekxd postanowił zamilknąć na 120 godzin. za co to?! Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 bloka za popelnianie blendow ja myslalem rze jestes sprawiedliwy ,... a tu co za bendy a jak mi dokuczaja to dostaje za niby sapam.... Odnośnik do komentarza
Devu Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Radzę w końcu przeczytać regulamin, ponieważ tam jest napisane, że forum to integralna część gry oraz iż spam jest karalny. Ty ostatnimi tematami na forum nie robisz nic innego niż spamujesz. Mam nadzieję, że pomogłem zrozumieć w czym może być problem (aczkolwiek pewności nie mam i są to jedynie moje przypuszczenia). ----EDIT---- Ciągle nie udowodniłeś, że dokucza Ci choćby 1 osoba. Jedynie, że zwracana jest Ci uwaga. Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 admin ostatnio przy banie dal mi leguramin ale pisze error :c Odnośnik do komentarza
Gość miloszekxd Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 admin pisze mi error Server error Odnośnik do komentarza
Devu Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 https://www.pokegra2.pl/?x=regulamin Nie ma za co. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi