Hektorio Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Zbanowany przez: Administrator Nick postaci: Groundis Wyjaśnienia: #T2 , Nikomu nie pisałem że coś jest warte 1k , jak widać na chat jasno pisze " Że daje 10k bo dużo nowych gra (wiecej na markecie tańsze) napisał że 35-50k chodzi odpisałem że nie dam więcej niż 10k /// 25 ea mod napisał ze sie nie opłaca niby , czyli prawie połowe minimalnej ceny oferowałem , kupiłem za 1k tak, i zapytałem czy mam mu " Oddać 9k " napisał że nie muszę , pytałem kilka razy wszystko widać na chat ". Czyli moje pytanie brzmi dlaczego dostałem bana na 24h , a on za pewne nie dostał skoro wiedział ( ile warte ,ile płace , i że chce dopłacić ) , cytuje " jednego moge taniej sprzedac " jego słowa więc mój ban do tego regulaminu nie pasuje. EW , cofnięta transakcja bez bana , bo to akurat nie z mojej winy. 0 Administrator Administrator Administrators 412 1662 postów Napisano 4 minuty temu · Zgłoś post Oszukiwałeś innych graczy co do wartości przedmiotów na czacie umyślnie zaniżając ich wartość. Blokada nie zostanie skrócona. Nie wiem dlaczego temat zamknięty skoro jeszcze nie skończyłem się odwoływać , może masz złe informację albo brak czasu na poczytanie dzisiejszego chatu. Proszę o jakiś SS gdzie napisałem jakiemuś graczowi ( oszukałem go ) na cenę czego kolwiek. Skoro się z kimś dogadałem za niższą cenę to jest zabronione ? nie widzę tego nigdzie w regulaminie. I to że chciałem dopłacić też się nie liczy ? to już polecam pisać do Gracza " Nikt " dlaczego nie chciał złota . byłem w stanie dopłacić na co też mam dowody wszystko widać gołym okiem. #1 bezpodstawne oskarżenia #2 bezpodstawny ban #3 Jedyny dowód kupna master balla za 1k ( gdzie na chat ewidentnie widać " wartość 35-50k " ja płacę 10k " ok mogę Ci sprzedać taniej " gdzie tu oszukanie? #4 czekanie na aukcje jak ktoś coś sprzedaje taniej też zabronione? nie widzę tego w regulaminie że ( nie można kupować tańszych rzeczy niż ich wartość ) #5 polecam zrobić do każdego przedmiotu minimalną sprzedaż ( żeby nie wprowadzać ludzi w błąd ) Akurat piszę pracę licencjacką i chętnie podyskutuje głębiej na ten temat bo się zrobiło ciekawie iż nikogo nie wprowadziłem w błąd a tym bardziej nie oszukałem P.S prosze o odwołanie bana . usunięcie MB. ( skoro 10k to za tanio ). Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Blokada została przedłużona z 12 godzin na 48. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi