Hektorio Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Napisano 9 minut temu · Zgłoś post Blokada została przedłużona z 12 godzin na 48. Sory z 24 na 48 ; ) nie było wcale na 12 godzin . jebnij odrazu na cały tydzień i tak wszystkie buffy zejdą w 24godziny? znowu kase zgarnął i banuje za nic bo nie ma się nawet do czego odwołać . To nieźle gościu wyrzywaj się na kimś innym jak miałeś do dupy dzień i polecam jeszcze raz przeczytać albo zatrudnij kogoś do pomocy. bo utrzymanie gry i jego dowodzenie świadczy o samej administracji , nie długo poleci filmik na youtube o twojej stronie jak się nic nie zmieni jak chcesz reklamę chętnię ją udostępnię 30k subów , 30-40k wyś pod filmikami a liczyłem na współprace ale chyba z niej nici negatyw . czekam na usunięcie bana , albo conajmniej na 4godziny bo dalej trzymam to ze nikogo nie oszukiwałem ,nikogo nie oszukałem ........... Jeśli nie zamierzasz wgl nic ze swojej inicjatywy robić z tym faktem i spojrzeć na to jak " Profesjonalista " to weź odrazu usuń konto . i przedluzanie bana za odwołanie się ? #nie widzę tego w regulaminie # Nowy Rok się zbliża popatrzył byś na sprawę normalnie i po świętach tym czasem lece do szpitala pozdrawiam , liczę że za 3 razem uda Ci się znaleźć 5min na moje odwołanie Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Powód blokady jest podany na ekranie logowania do gry. Blokada została przedłużona za wulgarne zachowanie na forum gry. Kupno arcanów, a także posiadanie kanału na Youtube, nigdy nie uprawnia do łamania regulaminu gry. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi