Gość Kamilkamil Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Adminie bardzo proszę zdejmij mi blokadę z mojego konta kamilkamil i zdejmij bana także mojemu bratu demonek bardzo proszę to jest mowego brata i zdejmij nam blokady mamy fajne pokemony a ty sam napisałeś zbyśmy zrobili nowe konta to zrobilismy a to meganium które kupiłem od niego to pożyczka a 38k dałem mu na przechowanie bardzo proszę zdejmij nam bana z naszych kont bardzień proszę nie będziemy już nic pożyczki od siebie nie będziemy robili awantur na czacie pw tylko proszę zdejmij nam bana plis skrócie na tydzień ten bank jest bez podstawny zdejmij nam go mieliśmy już kolegów bardzo fajnych kolegów a koto o tej nazwie chciałem dlatego żeby miało moje imię w nazwie zdejmij nam bana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kamilkamil Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Bardzo cie proszę odblokowanie nas kochamy ta gra nie zrobimy takich przekrętów nie będziemy nic robili nawet pożyczki kasy od sb nawzajem tylko proszę o odblokowanie ty chyba tez masz uczucia a nie masz serca z kamienia odblokowanie nam konta nie będziemy nawet do siebie pisali na pw tylko na party i sojuszu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi