Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 O to chodzi ze to nie jest multi nic sie nie pokrywa sam o tym wiesz wiec ban nie moze podlegać pod multi. A zresztą sam bym ci napisał tylko ty mnie napw zablokowales wiec po części twoja wina chciałem sie zapytać czy tak można a administrator powinien mieć kontakt z wszystkimi graczmi Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 To jest bezpodstawne to nie moze być ban za multi prawda adminie Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Jeśli ktoś mógłby. Mi pomoc to napiszcie czy jest bezpodstawne prosze Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Intereakcja jest w regulaminie czym grozi usunieciem przedmiotow i pokemonow i 144h na aukcje a 74h na gre wiec odpowiednia forma bana powinna byc 72h na gre usuniecie pokemonow z transakcji i 144h na aukcje prworzeń i złota z konta, blokada aukcji na 144 h. Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Wiec jeśli uwazaz ze możesz nam dac bana na multi to sie grubo mylisz zapoznalem sie z regulaminem i wiem ile sie należy za interakcje 72 h to maksimum Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 O i kolejny dowód na początku mojej. Gry napisałem ci ze zalozylem sb nowe konto bo tamte zbanowales wiec od poczatku wiedziales a mi tu pisze ze za tamte konta które mi zbanowales a ja xi odrazu po rozpoczęciu tego konta napisałem ze mam nowe tak????????? Także nie możesz mi dac multi za tamte konta a teraz sytuacja jest z interakcja wiec po mojej stronie racja ja jeszcze bede o 21godz i mam nadzieje ze do tego czasu blokdy zostaną zmienione???????????? Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 24 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Proszę o zmienie lub skrócenie blokady mi i mojemu bratu zależy na tych kontach i nie bedzie żadnych interakcji Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Skróc blokadę prosze chociaż na 2 tyg ja i mój brat nawet nie mieliśmy IP a tamte konta gucieloo lorax multi planKa usuń . Tylko oddaj mi i mojemu bratu konta :kamilkamil i demonek.Prosimy a tamte usuń Odnośnik do komentarza
Gość Demonek Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Takiego samego sorry * Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 16 godzin temu, Guest Demonek napisał: To jest bezpodstawne to nie moze być ban za multi prawda adminie Ale jest, przykro mi, mieliście wyraźną informację, że takie transakcje są zabronione. Dokładnie za to samo dostaliście poprzedniego bana. Niczego to Was nie nauczyło - blokada nie zostanie zdjęta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi