xThatMe Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Nick : xThatMe Powód: Multikonto Banujący: Administrator Witam , na wstępie przyznaję się , że miałem 2 konta (ThatMe , oraz xThatMe) . Lecz chciałbym poprosić o skrócenie kary , zwłaszcza na koncie xThatMe. Lubię tą grę i nie wiedziałem , że za Multikonta jest ban . Przedmioty , które chciałem przenieść z konta ThatMe naprawdę miały iść do kolegi , bo na tamtym koncie już nie chciałem grać przez hasło , które mi się wygenerowało. Miałem zamiar grać z kolegą właśnie na koncie ThatMe lecz zapomniałem hasła . Gdy zobaczyłem , że można je zmienić , od razu to zrobiłem . Jednakże gdy zobaczyłem to hasło , wolałem zrobić nowe konto , a ze starego dać rzeczy dla kolegi . Skrócając te całe " wypociny " chciałbym wnieść o skrócenie , bądź usunięcie bana na koncie xThatMe . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi