maden Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 nie używałem żadnych pomocniczych programów, więc za co ten ban? ile osób dostało? ktoś coś wie? gracz za aktywność w grze dostaje ban do " Kara nałożona na ciebie dobiegnie końca dnia: 19.01.2038 " za coś czego nie zrobił .... Demonek lubi to Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Blokada została nałożona przez antybota, weryfikuję ją, proszę o trochę cierpliwości. Odnośnik do komentarza
maden Napisano 3 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 ???????????? Odnośnik do komentarza
maden Napisano 4 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2018 Administrator przeprowadziłeś weryfikację? Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Owszem. Blokada nie zostanie zdjęta ani skrócona. Jeśli chcesz mi powiedzieć, że z Twojego konta klikał człowiek, a następnie robił sobie kilkuminutowe przerwy, akurat, gdy trafiał na captchę... to będzie mi wyjątkowo trudno w to uwierzyć. Szczególnie, że w tle klikał dalej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi