Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Nie jest to bezcen, nie śpieszyło mi się, zazwyczaj jak ktoś sprzedaje coś na "dług" to nie widzisz w tym problemu, lecz gdy chodzi o nas, konretne osoby, to zawsze warto cokolwiek mieć... Jakich informacji reklamowych? Proszę pokazać dowody. Umiejętności, wszyscy znamy je jako "atrybuty" tak też są nazwane... W jaki sposób "używałem postronnych programów do zdobywania umiejętności"? Tego jestem najbardziej ciekawy Cytat Otrzymałeś blokadę za: 1. Pozbywanie się majątku - rozsprzedawanie stworzeń poniżej ich wartości. 2. Przyjmowanie korzyści materialnych za majątek poza grą. 3. Korzystanie z oprogramowania wspomagającego (tzw. boty) do zdobywania poziomów na swoim Arceusie. 1. To była zwykła sprzedaż poka, zaoferował na szybko, stwierdziłem, ze się zgodzę i dokonaliśmy transakcji, wszystko przyszło nagle 2. I to mnie najbardziej rozśmieszyło, tu jestem najbardziej ciekawy jakie masz pole do popisów w postaci dowodów 3. To już jest szczyt, oskarżać o coś, co nie miało miejsca... Te twoje logi, captchy i inne antyboty... właśnie się przekonałem, ze to wszystko jest czymś, co nie ma prawa działać, a bardziej banować tych niepożądanych w grze... taką masz człowieku nagrode za tak długie uczestniczenie w historii gry... Czemu zamykasz Adminie temat nie dając szans na odpisanie? Boisz się złej reputacji? Dobrze wiemy, że bezpodstawnie lubisz banować kogokolwiek tylko chcesz A uciekając od konwersacji tylko się pod tym podpisujesz Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 10 minut temu, Pokecios napisał: zazwyczaj jak ktoś sprzedaje coś na "dług" to nie widzisz w tym problemu, gdy chodzi o nas, konretne osoby W porządku. Jeśli wskażesz jakąkolwiek transakcję w grze, która dotyczyła rzekomego "długu" na 12 mln złota (więcej niż posiada jakikolwiek gracz na serwerze) to z przyjemnością skrócę blokadę. Niech nie będzie, że się czepiam. W innym przypadku Twoje konto w grze zostanie skasowane od razu. Odnośnik do komentarza
Demonek Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 6 minut temu, Pokecios napisał: Nie jest to bezcen, nie śpieszyło mi się, zazwyczaj jak ktoś sprzedaje coś na "dług" to nie widzisz w tym problemu, lecz gdy chodzi o nas, konretne osoby, to zawsze warto cokolwiek mieć... ale sarkazm ma 15kk długu + twoje 12kk to 27kk nie wydaje ci się ze trochę za dużo ? bo jak na możliwości naszej gry to on tego nie odda do emerytury(bez obrazy adminie tak sobie powiedziałem ) Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Dobrze wiesz, ze złota na serwerze cały czas przybywa, kwestią czasu jest to, ze będzie to miał jakikolwiek gracz, przykładem może być Devilreduzodo gdy w pewnym momencie miał 10kk, co nie jest wcale niemożliwe... jeden gracz nie ma, ale nie jeden gracz jest na serwerze. Nigdzie w regulaminie nie było, że nie można przeprowadzać transakcji na "dług", zgodziłem się na taką transakcję, bo wiedziałem, ze dotrzymywa słowa, a transakcja z Darkraiem pokazała, że może on to spłacić... W przypadku oddania Shiny Latiosa na 402lvl w ręce Devu przez Hibi za cene jeszcze mniejszą niż ja pozyskałem, jeszcze bez wpisanego długu w ich przypadku to problemu nie widziałeś... Sporo można mi zarzucić za dawne rzeczy, ale w tym przypadku wszystko było przemyślane i umówione w taki sposób, by mógł ten dług spłacić. Proszę o nie zamykanie tematu, jak i o kulturalną rozmowę. Odnośnik do komentarza
sarkazm Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Przed chwilą owa wiadomość wyglądała tak: Niech nie będzie, że się czepiam biednych bociarzy. Nie bój się zostawiać swoich wiadomości tak jak owe napisałeś za pierwszym razem. Pogrubiłeś też informacje o tym, ze wiecej niz jakikolwiek gracz w grze, w wiadomościach ze mną przedstawiłeś na początku informacje o tym, ze przekroczylismy ilosc złota w grze co nie było prawdą. Na co mam dowody Odnośnik do komentarza
sarkazm Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 1 minutę temu, Demonek napisał: ale sarkazm ma 15kk długu + twoje 12kk to 27kk nie wydaje ci się ze trochę za dużo ? bo jak na możliwości naszej gry to on tego nie odda do emerytury(bez obrazy adminie tak sobie powiedziałem ) Devil zostaje powoli spłacany, jego dług u mnie zmalał Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Dokładnie, a mi się nie spieszyło... i tak wchodziłem pobić kilka poków dziennie Odnośnik do komentarza
Demonek Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 1 minutę temu, sarkazm napisał: Devil zostaje powoli spłacany, jego dług u mnie zmalał ale jednak dług jest bardzo duży a ten spłaciłbyś w ile ?2 lata/3 lata? Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Powtarzam, mi sie nie spieszyło Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Dziękuję za informację. Konto zostało skasowane. Blokada nie zostanie zdjęta ani skrócona. Najistotniejsze, w ramach edycji, Sarkazma zapraszam do własnego tematu. Odnośnik do komentarza
sarkazm Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Przed chwilą, Demonek napisał: ale jednak dług jest bardzo duży a ten spłaciłbyś w ile ?2 lata/3 lata? Nawet jeśli, jaki widzisz w tym problem Panie kolego? Odnośnik do komentarza
Demonek Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 1 minutę temu, Pokecios napisał: Dokładnie, a mi się nie spieszyło... i tak wchodziłem pobić kilka poków dziennie własnie to ten dług by trwał i trwał dopóki byś nie odszedł z pg bo tylko na twoim profilu była informacja o długu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi