Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 A więc przedstawiłem argumenty i prosiłem o brak zamknięcia tematu, nie odpuszczę póki nie udowodnię swojej racji. Obiecane było skrócenie blokady, po pokazaniu podobnych transakcji, pokazałem... blokada jest ta sama, pogadajmy normalnie a nie bawimy się w kończenie i zaczynanie nowych tematów. Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Dług istnieje i nigdzie nie było napisane, że on go nigdy nie spłaci, nadal nie rozumiem w czym problem, jakbym czekal zbyt długo, to Admin wtedy by mógł dokonać blokady, a nie pod pretekstem, że "pozbywam się majątku". Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Porozmawiajmy jak dorośli, nie unikajmy rozmowy... Odnośnik do komentarza
Demonek Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 4 minuty temu, Pokecios napisał: A więc przedstawiłem argumenty i prosiłem o brak zamknięcia tematu, nie odpuszczę póki nie udowodnię swojej racji. Obiecane było skrócenie blokady, po pokazaniu podobnych transakcji, pokazałem... blokada jest ta sama, pogadajmy normalnie a nie bawimy się w kończenie i zaczynanie nowych tematów. 2 minuty temu, Pokecios napisał: Dług istnieje i nigdzie nie było napisane, że on go nigdy nie spłaci, nadal nie rozumiem w czym problem, jakbym czekal zbyt długo, to Admin wtedy by mógł dokonać blokady, a nie pod pretekstem, że "pozbywam się majątku". 1 minutę temu, Pokecios napisał: Porozmawiajmy jak dorośli, nie unikajmy rozmowy... nikt nie unika rozmowy , lecz powinieneś wiedzieć ze twoje konto jest teraz kasowane z serwera takie są zasady naszej gry a ty ewidentnie pozbywałeś się majątku Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Ty bawisz się w Administratora czy co? Nie z Tobą rozmawiamy, wcinasz się w kulturalną konwersację ze swoim ego Odnośnik do komentarza
Pokecios Napisano 20 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Poza tym zapomniałem o przekazaniu ssów Adminowi na Ciebie, twoje teksty tez na sucho Ci nie ujdą Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Cytat W przypadku oddania Shiny Latiosa na 402lvl w ręce Devu przez Hibi za cene jeszcze mniejszą niż ja pozyskałem, jeszcze bez wpisanego długu w ich przypadku to problemu nie widziałeś... Sporo można mi zarzucić za dawne rzeczy, ale w tym przypadku wszystko było przemyślane i umówione w taki sposób, by mógł ten dług spłacić. Proszę o nie zamykanie tematu, jak i o kulturalną rozmowę. Jak wszyscy wiemy, choćby Wooper przedstawia wysoką wartość kolekcjonerską. Czy muszę uzupełniać coś dalej? Pamiętasz tylko jedną aukcję. Chciałbyś, żebyś Ty wykonał tyle z kontem "Alucinare". Wtedy może mógłbym ewentualnie gdzieś dopatrzeć się tej szansy zwrotu czy przeprowadzania transakcji o niższej wartości... Każdy kolejny wątek będzie automatycznie zamykany. Odnośnik do komentarza
Demonek Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Przed chwilą, Pokecios napisał: Ty bawisz się w Administratora czy co? Nie z Tobą rozmawiamy, wcinasz się w kulturalną konwersację ze swoim ego bez nerwów to nie czat na pg sam się o to prosiłeś, mowiłeś ze masz duży staż u nas to powinieneś wiedzieć że takie pokemony z takim lvl ( i ogólnie to jest sh lega człowieku )wystawia się drożej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi