abangel Napisano 25 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2020 ten dział Forum, jest aktywny niczym dżdżownica w upalny dzień; gdyby nie ja to by całkiem zdechł.. dlatego, proponuję taki temat: "dla dorosłych"; może pośfintuszenie Was rozrusza; no to wpisujcie swoje dziełka: nowelki, wierszyki, rysunki alebo modernpanytadeusze, ultrapotopy, neomatejki... i co tam Waszmościowie i Waszmośćki uważają. Zacznę: ********************** PG-Abracadabra Seks smokowi w głowie hula, zgwałcił i zeżarł jaszczura. Afera jest pod obłoki, skleiły mi się dwa poki. Ludzie skleić też się lubią, jeśli nie trwa to zbyt długo. Gdy za długo; wtedy gorzej, ale lekarz dopomoże. Lecz na PeGie brak zastrzyka więc bezsilność mnie przenika. Takie moje życie marne, smok mi wchłonął Salamandrę. PeGie-proboszcza to mierzi: mówi: "to Sodomą śmierdzi! Teraz pok jest z innej gliny, znikło nawet lśnienie shiny." Dołącza chór różańcowy: "w expie trzeba ci odnowy, masz 5 punktów już odstawki, pewno to diabelskie sprawki". Czat pociesza (dzienx kolego): "paska więcej masz jednego. Poruta to jakich mało. Dobrze. że imię zostało". Z Nidoqueenki i Flygona: jeden od łba do ogona. Jak w reklamie mam: dwa w jednym, bo wiatr w ślepia wieje biednym. abangel, (2020.05.20) Pazdanoss2 i Karpik lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 29 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2020 Z Poradnika Ty nie łap Zekroma; nigdy bez kondoma - - bo wirus-korona! Przy seksie nie kona. Chwilka przyjemności i zgnijesz do kości! Dla klechy pociecha, bo zarobi klecha. Zakrzyczy: "do diaska! - Pochówek 5 tysię... ...znaczy się: co łaska." abangel, (2020.05.29) D Cytuj Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 29 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2020 nikt nic nie pisze, ani nie rysuje... Chłopie! Nie jesteś świntuchem to żeś eunuchem. Babo, a ty chyba oziębła jak ryba. Jak nie masz parnera, bierze cie cholera, Lecz mam pocieszenie: za to jest zbawienie. Choć żywot przeklęty to zostaniesz święty! Bo seks za dnia, w nocy, z rana... To cieszy Szatana. abangel; (2020,06.29) Cytuj Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 7 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2020 Odznaka Kaskadyaneks do Poradnika Gdy leziesz do Misty, weź spirytus czysty, bo upita Ruda, wnet padnie jak długa. Gdy legnie pokraka, już twoja Odznaka. Bonus masz do tego; ściąg spodnie lebiego! Bo Ruda upita - - to Ruda zdobyta! Pedofila gratka - - ta dziesięciolatka. I nie boj się sądu; miej radę do wglądu: "wiele kasa znaczy; Sąd ci więc wybaczy. Zniknie szybko grzeszek gdy chwycisz za mieszek. Lub włóż kieckę czarną miast kląć przyszłość marną. Kiecka wiele znaczy, i Sąd ci wybaczy. W Polsce nienaganna zbroja to sutanna". abangel (2020.07.07) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi