Mopsikland Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Witam dnia 7marca 2022 dostałam blokadę na koncie mopsikland dostałam ta blokadę pewnie za Multikina ale czy mogła bym zrobić co kolwiek aby móc dalej grać na tym koncie? Zależy mi bardzo na nim bo dzięki tej grze można uciec od problemów.jesli by się dało to można mi cofnąć wszystkie transakcje od stycznia tego roku lub usunąć wsyztskie pieniądze lub dać niższą range? Aby móc tylko grać na tym koncie wiem że nie zastosowałam się do regulaminu ale żałuję i przepraszam bardzo za to wiem że to moja wina mam nadzieję że będę mogła jakoś jeszcze grać na tym koncie Pozdrawiam czekam na odpowiedź miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mopsikland Napisano 7 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Lub można prosić o skrócenie bana i usunięcie tamtych kont Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 7 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Blokada nie została nałożona za multikonta, ale dobrze, że o nich informujesz, są już zablokowane. Blokadę dostałaś za ogłoszenie o treści "Sprzedam wsyztskie psy jakie posiadam po taniości po z wysokimi charakterami po championa". Łamie to regulamin gry w części Taryfikator, gdzie jest informacja o wyprzedawaniu psów z konta o znacznie zaniżonej wartości. Mopsikland lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza
Mopsikland Napisano 7 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec A można chociaż skrócić bana żebym go przynajmniej dożyła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mopsikland Napisano 7 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec Zależy mi jeszcze bardzo żeby grać na tym koncie i chciałam bym odkupić winy za to Cytuj Odnośnik do komentarza
Mopsikland Napisano 7 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec I obiecuję że jak dostanę unbana lub skrócenie bana że nigdy więcej się to nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 8 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec Proszę nie powielać wątków i nie tworzyć nowych. Decyzję o skróceniu (lub nie) blokady w przypadku takich naruszeń regulaminu podejmuje Administrator. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mopsikland Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec A kiedy można spodziewać się odpowiedzi admina? Lub żeby się z nim skontaktować albo wiedzieć przynajmniej ile może trwać ban jeżeli zostanie skrócony Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 9 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Proszę spojrzeć na inne wątki i wyciągnąć średni czas oczekiwania na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi