abangel Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 1-3 Maja, 2020 Prace mają dotyczyć PokeGry i któregoś ze świąt wymienionych niżej; albo innych które lubisz. Rodzaj dzieł całkiem dowolny: wiersze, obrazki, żarty, proza, fotki, memy, selfie... i co komu do głowy fantazja przyniesie. - o miejscu decydują tylko Wasze lajki; można głosować na dowolną ilość prac; - termin nadsyłania - do niedzieli, 3 maja; godz. 23.59; - prace wysyłajcie ile chcecie; ale na "pudło" wchodzi tylko jedna - jak ktoś chce swoje dziełko poprawić; to proszę nie nadsyłać go 2-gi raz; tylko użyć funkcji "Edytuj" (jest pod każdym Twoim listem); - do 10.V czekam na lajki; od 11.V - (poniedziałek) rozdanie nagród; - Konkurs ma charakter koleżeński; więc regulamin jest krótki, a ew. niejasności rozstrzygamy: zdroworozsądkowo. - nagrody: - 1-3 m. kolejno 400; 300; 200 tys. PG-złota - 4-10 m. ex aequo - po 25 tys. Niech Wam antyczne muzy natchnienie dadzą! *** podaję (alfabetycznie) przykładowe święta (rocznice) 1-3 maja: 1 maja: - otwarcie KCS (Centrum Lotów Kosmicznych) przez NASA; - wiele chrześcijańskich świąt lub rocznic; - zarejestrowanie w USA Church of Satan; - św. Józefa-Robotnika; - Lá Bealtaine; - Noc Walpurgi; - pierwsza Parady Równości; - początek Sezonu Wędkarskiego; - prezentacja pierwszego polskiego auta - Syrenki; - powstała Śląska Partia Socjalistyczna; - Święto Pracy; Święto 1 Maja; - wejście Polski do Unii Europejskiej; - start Wyścigu Pokoju; 2 maja: - Dzień Flagi Rzeczypospolitej Polskiej; - Dzień Polonii i Polaków za Granicą; 3 maja: - Konstytucja 3 Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ulquiorra Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 W pokegrze wielka wrzawa mówią rybi sezon już otwarty glonów zielonych oprawa to szyk Goldeen w boju zwarty srogie oburzenie św. Józefa bo Church of Satan gorąco wita i pokemon sługi Jeffa Drużynę Robotnika ma na hita na paradzie równości same Psyducki protestują przeciwko takiej Misty co ma te kaczki za nieboraki i obelżywe rozsyła listy Ulikowi o boskiej biometryce marzy się złapać ballem Kyogre więc wędkuje gdzieś w Kostaryce wytrwale cerując mastery zawrotne abangel, Kalu, GoldLithium i 3 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
rakz Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 abangel, Ulquiorra i Kalu lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
marna kucharzyna Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Moja praca z lekkim dystansem , nick na pokegrze to kuchasz. GoldLithium i abangel lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Madison Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 Hejka jestem tu nowa i pierwszy raz biorę tu udział w konkursie :)) mam nadzieje ze spodoba wam się moja praca. Święto które przedstawia to otwarcie KCS przez NASA. Mój nick w pokegrze to madison ziut19, Kalu, krolax i 8 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
milanito Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Dawniej kiedy maj przychodził Wyścig Pokoju nadchodził Każdy od rana kibicował I w ten dzień nic nie planował Szurkowski mocno kręcił Aby nikt go nie dopędził Poszła ucieczka z nim na czele Nie były potrzebne Wuwuzele Nadeszły czasy gry w Pokemon Nie powstydzi się tego nawet Szymon Pikachu każdy ma I nikt nim nie ma szans Każdy shiny mieć musi Większość się na to skusi Charmander płomień rozpali Żeby tylko go nie porwali Bulbasaur pnączem strzeli Abyśmy Squirtla nie ujrzeli Tam na górze czy na dole W Pokemony grać każdy może Diablica, GoldLithium, ziut19 i 1 inny lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
krolax Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2020 Madison, abangel i Midnight lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
rakz Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 dziwie sie ze ktos dal plus temu gufnowi co zrobilem w paincie w 3sek xD dramaturgia i w ogole nawiazanie tematyczne straaaszne xD Cytuj Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 10 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Wyniki W konkursie wzięło udział 6 prac. Niedużo, pewnie z powodu zbieżności z PG-bonusami: Zestaw, Miecze, Plantacja, Safari i jak to przed nowym tygodniem; dobijanie do KS/LS. Mi podobały się wszystkie; choć każda z innego powodu! Mam niespodziankę: Administrator ustanowił dodatkowe nagrody. Nagrody Administratora: - Admin decyduje. Nagrody za miejsca: 1. Madison (10) - 400 tys. 2. Ulquiorra (5) - 300 tys. 3. milanito (4) - 200 tys. 4-5. krolax (3) i rakz (3) - po 60 tys. 6. marna kucharzyna (2) - 60 tys. 7-10. brak; więc zostało 100 tys.; z tego względu nagrody za miejsca 3-10 wzrosły o 100/3=35 tys. Dziękuję Wszystkim za udział w Konkursie i za lajki. Pozdrawiam tradycyjnie po staropolsku: Obyśmy tylko zdrowi byli! I do następnego konkursu! abangel (2020.05.11) (obiecuję, że lepiej przemyślę termin kolejnego konkursu; a już teraz złożę wielkie Wyrazy Uznania dla Madison. która zarejestrowała się 1 maja i już dzień później przysłała pracę; istne Wejście Smoka!) marna kucharzyna i krolax lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi