Dino Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Witam. Moje konto zostało zablokowane dnia 24.11.2020. Proszę o chociażby skrócenie kary z powodu multikonta. (Nazwa konta - Dino), z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Dino Napisano 24 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 Zapomniałam dodać, że chodzi mi o konto na Doggi-game.. Odnośnik do komentarza
Akcja Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Znam Cię - ten sam powód. Nie wiedziałam, że multiki są niedozwolone. Odnośnik do komentarza
Dino Napisano 26 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Przyznam szczerze, że nie przeczytałam regulaminu przed założeniem konta. Wszystkie konta poza Dino możecie usunąć, chcę odzyskać tylko to jedno. Wiem, że jakaś kara się należy, bo w końcu złamałam regulamin, ale błagam chociaż o skrócenie bana. Zależy mi na tym koncie, bo długo już na nim grałam. Akcja lubi to Odnośnik do komentarza
Akcja Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Znam Cię z Doggi game. Uczciwa osoba, może niekoniecznie pomocna ale wiem, że jak popełniłeś już ten błąd to go już raczej nie powtórzysz. Odnośnik do komentarza
Dino Napisano 26 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Ja nigdy nikogo nie oszukałam, nie zwyzywałam ani też nie byłam wredna w stosunku do kogoś. Moim błędem było tylko i wyłącznie multikonto i to właśnie przez to teraz moje konto jest zablokowane. ? Odnośnik do komentarza
Akcja Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Poczekaj z tydzień, trzymam za Ciebie kciuki Sama też chcę odblokady. Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Drodzy gracze, podbijanie wzajemnie wątków nie przyspieszy odpowiedzi Administratora. Każde zbanowanie to sprawa indywidualna i na każde odwołanie Admin odpowie. Cierpliwości, nie róbcie niepotrzebnego spamu. Odnośnik do komentarza
Akcja Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Nie miałam na myśli podbijać tych wątków tylko zawiadomić, że ten gracz muchy by nie skrzywdził Dino lubi to Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Banów nie rozdaje się za "krzywdzenie much", a za konkretne przewiniena i złamania regulaminu, który akceptuje każda osoba tworząca konto. Także nie ma potrzeby wstawiać się za kogoś, bo ta osoba zazwyczaj wie, za co została ukarana (a jeśli nie, przy każdym banie jest podany powód). Odnośnik do komentarza
Akcja Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Nie chodzi o żadne stawianie się aby skrócić banicje, nie mam szansy popisać z tym użytkownikiem jako iż obaj mamy blokadę konta ? Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Na lp też można pisać do siebie wiadomości, nie trzeba do tego spamować pod czyimś odwołaniem. Wystarczy wejść na czyiś profil i kliknąć "Wiadomość". Każda osoba zbanowana ma prawo założyć własny temat z odwołaniem i to on powinien być dla niej ważny, a nie wątki odwołań innych osób. Nie ma potrzeby pisania u innych "o, mam bana za to samo", bo to już spam. Odnośnik do komentarza
Administrator Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 Założyłaś ponad 50 multikont, tylko po to, by oddać głosy w wystawie i przelać doglary z konta na konto. Działanie było w pełni świadome, a jego skala wykracza poza mozliwość skrócenia blokady. Niestety, możesz rozpocząć wyłącznie grę od nowa, tym razem uczciwie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi