abangel Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Zapraszam na drugi już (więc tradycyjny) konkurs z okazji Fête Nationale Française, le 14 Juillet. Dla PokeGry. Konkurs dla wszystkich; nie wymagający czasu i talentów artystycznych, bo Francja to nie tylko "Liberté, égalité, fraternité"; ale też kuchnia, wino, kultura... i moda... konkurs na: Miss PG (jeden konkurs dla wszystkich płci). - należy tutaj, na Forum umieścić swój Awatar z czata, podpisać nickiem z gry i dopisać jedno/dwa zdanie od siebie (bo niewątpliwie; jak w realu będzie liczyło się także "wnętrze osoby" i osobiste sympatie sędziów czyli Was). - termin; do 19 lipca (włącznie) wybieramy najpiękniejszą Postać; potem czekamy jeszcze na lajki do poniedziałku; godz. 24.00; - nagrody PG - 300, 200 i 100 tys.; 50 Arcanów od Admina; - decydują Wasze lajki. instrukcja: klikamy na Awatar na czacie prawym klawiszem myszki i "kopiuj grafikę"; na Forum "Dodaj odpowiedź" i wklejamy grafikę (ctrl+V); czyli tak: abangel Marzę, by na Świecie zapanował pokój Ulquiorra, miloszekxd i Demonek lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Domiin Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Domiin Przekonałem się że w życie nie ma sprawiedliwości, jeśli w szkole czegoś uczą to powinni uczyć właśnie tego. ?? Terra, Kaazet, miloszekxd i 3 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Henny Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Henny Pandy nie chcą się rozmnażać - (Les pandas ne veulent pas se reproduire) abangel lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza
Ibnira Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Ibnira Nie jestem zupą pomidorową żeby mnie wszyscy lubili Terra, Midnight, martysia i 11 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
milanito Napisano 14 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2020 Milanito Rozkwitaj tam gdzie Ciebie posadzono inaczej zwiędniesz sam niepotrzebny nikomu ( S'épanouir là où vous avez été planté, sinon vous vous fanerez par vous-même inutile pour personne ) I szanuj wszystko co napotkasz a zyskasz na tym o wiele więcej (Et respectez tout ce que vous rencontrez et vous gagnerez tellement plus ) abangel, miloszekxd, BastekPl i 3 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
miloszekxd Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 Mikolasze Oddajcie pumę Kamilowi !!! kazuarex, Domiin, herplemnus i 9 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Xkamilxx14 Napisano 15 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2020 KamilS Życie to płomień który po latach gaśnie. ??? Domiin i Ibnira lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Ulquiorra Napisano 17 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2020 Jestem najlepszy i najstarszy :ppp Karpik, Ibnira i martysia lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
ślizg Napisano 18 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2020 DevilReduzodo Pg to nie gra to życie. Przyjaznie tutaj rozkwitają na zawsze. Karpik, miloszekxd, abangel i 2 innych lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalu Napisano 20 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2020 Kalu Nie popijajcie alkoholu Koronawirusem, bo będziecie mieć bezobjawowego kaca. Karpik lubi to Cytuj Odnośnik do komentarza
abangel Napisano 21 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2020 Dołladnie rok temu, konkurs cieszył się ogromnym zainteresowaniem. W tym; raczej umiarkowanym... liczba odsłon i uczestników 2x mniejsza. Może temat był mało kreatywny. Nie szkodzi; widać PokeGra jest jak Zebstrika - raz pasek biały, a raz czarny. Będzie następny Konkurs bardzo kreatywny; choć też nie wymagający umiejętności artystycznych (raczej umiejętności obsługi szklanej kuli, tarota, fusów z kawy; tudzież lania wosku, itp.). I niech mnie dunder świśnie, pieron strzeli, kule biją, albo niech mi bóbr na dłoni wyrośnie jeśli nie padnie rekord odsłon i uczestników/czek. To będzie wkrótce; nie wiem jeszcze kiedy, lecz zapewniam, że diabeł już ornat wdziewa, by ogonem na Konkurs dzwonić. WYNIKI (w nawiasach ilość lajków) 1-2. Ibnira (13), Mikolasze/miloszekxd (13) - 250 tys.3-4, Domiin (6) milanito (6) - 50 tys.5. DevilReduzodo/ślizg (4)6. Ulik/Ulquiorra (3) (abangel (3) poza konkursem)7. KamilS/Xkamilxx14 (2)8-9. Henny, Kalu (1) (1) (Arcany w gestii Administratora) Dziękuję Wszystkim Uczestnikom, Adminowi i Lajkującym. abi(sprawdźcie do północy, proszę, czy wszystko jest OK?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kz955555 Napisano 27 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2020 Ani przy następnym konkursie zrób zasadę żeby nie wymuszali na PW likeow Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi