Nuri84 Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Nie wiem czy pomysł się pojawił ale można by było tak że psy rasowe żyją tak długo jak w rzeczywistości np. owczarek niemiecki długość życia od 9 lat do 13lat lub np. labrador retriever długość życia 10-12lat nie wiem czy wniosło by to coś do gry pewnie niedużo ale mogła by się stać bardziej realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 Ale przecież psy nie żyją konkretną ilość lat i nie zdychają gdy tylko stukną im naste urodziny. Niektóre żyją dłużej, niektóre krócej. I co z mieszancami? Będzie wyciągana średnia życia za każdym razem, aż wyjdzie, że będą umierały w wieku roku? Sparkle i pokerek lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
pokerek Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 brak ankiety... jestem na nie, psy które żyły by dłużej miałby większą przewagę np. na wystawach bo przecież 12 lat wbijesz znacznie mniej doświadczenia od 15 latka i tak różnica połowy roku może przebić konkurenta SimsManiaczka i hodowlapieseuw lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Astra0 Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Jestem na nie co prawda psy żyją w okolicach sredniej dla ich wieku, ale jest to złe pod wzgledem wystaw tak jak wyzej napisal pokerek, ale takze w doggi 2 gra stanie się prawdopodobnie bardzo realistyczna i to już raczej bedzie zaduzo według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi