Heather Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Myślę, że przydałaby się opcja robienia listy psów, które nas zainteresowały na giełdzie. Np. Kiedy szukamy psa na wystawy i spodoba nam się kilkanaście psów porozrzucanych na kilku różnych stronach, a chcemy kupić tylko jednego lecz ciężko nam się zdecydować. O wiele łatwiej będzie je przeselekcjonować mając je w jednym miejscu. Do listy możnaby dodać psa poprzez naciśnięcie gwiazdki/kółka/plusika/? i odjąć go z listy znowu klikając to samo miejsce. Na dole obrazek (robiony na szybko) jak mogłoby to wyglądać Oczywiście, dodanie do listy nie chroniłoby ich przed kupieniem przez innego gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 A czy nie prościej po prostu otworzyć w nowych kartach te psy, które nas interesują? Katsukiro, Verbum, luna999 i 1 inny lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
Verbum Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Ciężko głosować bez ankiety. Jeśli ma to być zaznaczanie psów, z których już w momencie zaznaczania gracz chce jednego kupić, uważam, że lepsze jest to, co napisała Dante - otwieranie psów w nowych kartach. Jeśli jednak chodzi o zaznaczenie tych, które graczowi się podobają, ale na chwilę obecną nie stać go na zakup, opcja może być przydatna. Zamiast pisać do właścicieli psów z prośbą o zarezerwowanie, a po kilku dniach "zapominać" o psie i nie odpisywać nawet na pv, to może lepiej żeby sobie zaznaczył i jak ktoś mu wykupi to trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Demka Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Taka lista na pewno by się przydała, gdyby była tu ankieta byłabym za! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kamina Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 Gdyby była ankieta byłabym na nie. Zawsze otwieram sobie psy, które mnie interesują w nowych kartach. Mam wtedy pełny wgląd w dane interesującego mnie psa. Taki "koszyk" jak dla mnie kompletnie niefunkcjonalny, bo na pewno nie dałby się w nim umieścić więcej informacji niż jest na ogólnej liście w wyszukiwarce, co za tym idzie i tak potem musiałabym karty tych psów otwierać żeby się im dokładniej przyjrzeć. Więc na dobrą sprawę to żadne ułatwienie tylko dodatkowa klikanie żeby najpierw powsadzać coś do koszyka a potem i tak to otwierać i oglądać. Katsukiro i Rasiek lubią to Cytuj Odnośnik do komentarza
hodowlapieseuw Napisano 13 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2020 Miałoby to sens, gdybyśmy raczej odkładali zakup psów na później - przykład. Jesteś nowym graczem, chcesz hodować haszcze. Nie stać cię na zakup tych najlepszych, więc odkładasz je do koszyka "na później" jak już uzbierasz dgl,kupujesz. Dla starszych oczywiście to też będzie przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi